Pusa pusa iPhone mai le iPhone 4 i le iPhone X

I le 2020, i le igoa o le "puipuiga o le siosiomaga", na faalēaogāina ai e Apple le ulu o le tau na sau ma le iPhone 12 faasologa ma le Apple Watch 6 faasologa.

talafou2

I le 2021, ua iai se isi gaioiga fou a Apple i le "puipuiga o le siosiomaga": o le afifiina o le iPhone 13 faasologa e le o toe ufiufiina i le "pepa palasitika".Mai le telefoni feaveaʻi muamua na tuʻuina atu e Apple i le 2007 i le iPhoneX o loʻo i ai nei, o le mea autu i luga o le afifiina o le lamination lua-itu pepa kopa lua Suetena, ona faʻaaogaina lea o le laupapa lanu efuefu mo le lagolago faʻavae.I aso nei, o le tele o telefoni feaveaʻi e faia i lenei mea.O le pusa afifi na faia e ogatasi i le lanu o luga, mafolafola, ma foliga matagofie e le o vaaia i isi pusa afifi mea faapena.

A oʻo mai i le afifiina o telefoni feaveaʻi Apple, e tatau ona ou fai atu o se tasi o ana pateni o le afifiina o le lagi ma le lalolagi pusa.Pe a piki le pusa lagi, o le pusa eleele o le a pa'ū malie i totonu ole 3-8s.O le mataupu faavae o le faʻaaogaina o le va i le va o le lagi ma le lalolagi pusa e pulea ai le Air intake e pulea ai le saoasaoa pa'ū o le pusa fola.Le mea o le fausaga lagolago totonu o le pusa apu ua tofotofoina mai le uluai pepa corrugated i le PP mea paʻu lagolago totonu.

Le afifiina muamua o le iPhone

I luga o le pusa muamua o le iPhone, o le afifiina o le 2.75 inisi, ma o mea faʻapipiʻi e masani lava mai fiberboard toe faʻaaogaina ma biomaterials.I le faaopoopo atu i le ata o le iPhone i luma, o le igoa o le telefoni (iPhone) ma le gafatia (8GB) o loʻo faʻailogaina foi i le itu, o le eseesega.

talafou3
talafou4

iPhone 3 afifiina

O le pusa iPhone 3G/3GS ua vaevaeina i lanu e lua, uliuli ma paʻepaʻe.O le pusa afifi o le iPhone 3G/3GS e leʻi suia tele mai le augatupulaga muamua, ae o le faʻaaliga o le gafatia o le telefoni feaveaʻi ua faʻaleaogaina.O mea faʻapipiʻi e masani lava mai fiberboard toe faʻaaogaina ma biomaterials, o le afifiina o le tele ua faʻaititia mai le 2.75 i le 2.25 inisi, o le faʻavae ma le faʻaogaina o le eletise atoa e aofia ai i le augatupulaga muamua e le o aofia i totonu o le atigipusa, ma suia i se faʻamatalaga sili atu, i totonu o le va'a O lo'o fa'ailoa mai e le eria e lagolagoina e le iPhone le 3G, ma o le fa'apipi'i fa'atupu-tasi e fa'aaogaina se mamanu fa'apipi'i.O le maualuga o le iPhone e sili atu le maualuga nai lo le afifiina, ma o le ki o le fale o loʻo i ai se mamanu faʻapipiʻi.

iPhone 4 afifiina

O le lanu o le pusa iPhone4 e tutusa paʻepaʻe, ma o mea o loʻo fai pepa pepa + faʻapipiʻi pepa.Talu ai o le iPhone 4 o le augatupulaga lea na faia ai e Apple le suiga tele i foliga vaaia, faʻatasi ai ma tioata ma uʻamea ogatotonu, faʻaogaina e Apple le afa o le tino ma le maualuga o le 45 ° i luga o le afifi e faʻamaonia ai lona mamanu ma le manifinifi.O le afifiina o le iPhone4S e mulimulitaia e le iPhone4, e leai se suiga o mamanu.

talafou5
talafou6

iPhone 5 afifiina

O le pusa afifi iPhone5 ua vaevaeina i le uliuli ma le paʻepaʻe, ma o mea o loʻo faʻapipiʻiina + pepa faʻapipiʻi.O le ata o le ata o le iPhone 5 pepa teuteu e toe foʻi i se ata e sili atu ona tuusaʻo, latalata-i-90°, e aofia ai foʻi Apple's EarPods, toe faʻaleleia taliga ma Uila USB adapter.O le afifiina o le iPhone 5S e talitutusa ma le mamanu atoa o le iPhone 5.
O le pusa faʻapipiʻi iPhone5C o se faʻavae paʻepaʻe + ufiufi manino, ma o le meafaitino o le polycarbonate plastic, lea e faʻaauau ai le faiga faigofie o le taimi ua tuanaʻi.

iPhone 6 afifiina

O le pusa afifi o le iPhone 6 faasologa ua suia uma sitaili muamua, sei vagana ai ua faalēaogāina le ata teuteu o le telefoni feaveaʻi i luma, o le musika musika ua avea ma musika, ma ua toe foi mai le mamanu i luga o le iPhone 6 / 6s/6plus, ma o le afifiina ua faafaigofieina i le ogaoga.O mea faʻapipiʻi ua suia i se pusa faʻapipiʻi sili atu le siosiomaga, ma e tusa ai ma le lanu o le telefoni feaveaʻi, o le pusa ua mamanuina i le uliuli ma le paʻepaʻe.

talafou7
talafou8

iPhone 7 afifiina

A oʻo mai i le faʻasologa o le iPhone 7, o le pusa pusa faʻapipiʻi e faʻaogaina foliga o tua o le telefoni i lenei taimi.E fa'atatau i le fa'aopoopoina o le fa'ailogaina o le mea pu'eata lua, e ta'u atu ai fo'i i tagata fa'atau: "Sau, 'ou te tipi ese le fa'ailoga e sili ona e 'ino'ino i ai. afa i luga".O le taimi lenei, na o le upu iPhone o loʻo taofia i le itu, ma e leai se logo Apple.

iPhone 8 afifiina

O le pusa o le iPhone 8 o loʻo faʻaalia pea i tua, ae faʻatasi ai ma se faʻaaliga o le malamalama o loʻo atagia mai le tioata, faʻapea o le iPhone 8 o loʻo faʻaogaina se mamanu tioata e lua, ma na o le upu iPhone i le itu.

talafou9
talafou1

iPhone X afifiina

O le sefulu tausaga o le iPhone, na aumai ai e Apple le iPhone X. I luga o le atigipusa, o loʻo i ai pea le faamamafa i le mamanu o le ata atoa.O loʻo tuʻuina se lau tele i luma, lea e matua mataʻina le vaʻaia, ma o le upu iPhone o loʻo i ai pea i le itu.Mulimuli ane, o le iPhone XR/XS/XS Max i le 2018 na mulimulitaʻi foʻi i le mamanu afifi o le iPhone X.


Taimi meli: Au-03-2022