O le pusa telefoni feaveaʻi iPhone 12 o loʻo i ai se mealilo "tulaga ese"!O le mea lena na faia e Apple

Na faalauiloa e Apple le iPhone 12 faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e lagolagoina le 5G Initaneti avanoa i le tausaga talu ai, ma faʻaaogaina se faʻafaigofie fou o le atigipusa mamanu.Ina ia faʻatinoina le manatu ma sini o le puipuiga o le siosiomaga a Apple, mo le taimi muamua, o le eletise eletise ma EarPods na aofia i totonu o le pusa na faʻanofo mo le taimi muamua.E le gata i lea, o mea faʻapitoa e lua mo tagata faʻaoga e le o toe tuʻuina atu, lea e faʻaitiitia ai le tele o le pusa telefoni feaveaʻi o le iPhone 12, ma o le pusa pusa e sili atu le faʻalelei nai lo le taimi muamua.

syedh (1)

Ae ui i lea, o le mea moni, o loʻo i ai se mealilo taʻutaʻua natia i totonu o le pusa o le iPhone 12, o lona uiga, o le ata palasitika na faʻaaogaina e puipuia ai le lau o le iPhone i totonu o le pusa o augatupulaga ua mavae ua suia foi e le maualuga-fiber. pepa mo le taimi muamua., o ana mea mataʻutia, e pei lava o pusa faʻapipiʻi, e mai mea toe faʻaaogaina, ma ua leva ona tuuto Apple i le toe faʻaleleia o vaomatua ma le faʻasaoina o vaomatua faʻafouina.

Ina ia taumafai mo le 100% toe faʻaaogaina ma toe faʻaaogaina mea mataʻutia mo oloa ma afifiina, ina ia ausia le sini o le faʻaitiitia o le carbon emissions.Na fa'ailoa talu ai nei e Apple o le a fa'alauiloa le Toefuata'i Tupe, o se polokalame fa'a-fa'aliga muamua e aveese ai kasa.

O le tupe e $200 miliona, o loʻo lagolagoina e le Conservation International ma Goldman Sachs, o le a faʻamoemoe e aveese le itiiti ifo ma le 1 miliona metric tone o le carbon dioxide mai le atemosifia i tausaga taʻitasi, e tutusa ma le aofaʻi o suauʻu o loʻo faʻaaogaina e le silia ma le 200,000 taavale pasese, aʻo It o lo'o fa'aalia ai fo'i se fa'ata'ita'iga tau tupe e fesoasoani e fa'ateleina tupe teufaafaigaluega i le toe fa'aleleia o le vaomatua.

Ma e ala i le faʻalauiloaina o le faʻaputugatupe, o loʻo valaʻauina ai le tele o paaga tutusa o latou mafaufau e auai i le tali atu i le fuafuaga o le aveesea o le carbon e faʻavavevave ai le faʻalauiloaina o fofo masani i suiga o le tau.

syedh (2)

Fai mai Apple, o le Toefuata'iga fou e fausia i luga o tausaga a Apple o tautinoga i le faasaoina o vaomatua.I le faaopoopo atu i le fesoasoani i le faaleleia atili o le puleaina o vaomatua, i tausaga talu ai nei, na faipaaga ai Apple ma le Conservation International e faʻatuina se polokalame faʻaitiitia kaponi suatia e fesoasoani e puipuia ma toe faʻaleleia mutia, eleele susu ma vaomatua.O nei taumafaiga e puipuia ma toe faʻaleleia togavao e le gata e mafai ona aveese le fiaselau miliona tone o le kaponi mai le ea, e manuia ai meaola i le lotoifale, ae mafai foi ona faʻaoga i le afifiina o oloa apu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ua faʻalauiloa le iPhone i le 2016, o le mamanu o le afifiina o le pusa telefoni feaveaʻi ma le pusa na amata ona lafoaia le tele o palasitika, ma o le taimi muamua lea na faʻaaogaina ai mea maualuga-fiber mai vaomatua toe faʻafouina.

I le faaopoopo atu i le pusa iPhone na faʻaaogaina mo le tele o tausaga, na taʻua ai e Apple i lana Toefuataiga faʻasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau o le ata palasitika masani na faʻaaogaina e puipuia ai le mata o le iPhone na aofia ai foi i totonu o le pusa mo le taimi muamua na faʻalauiloa ai le iPhone 12 mulimuli. tausaga.O totonu ua suia i pepa malo manifinifi, ma o mea mataʻutia ma atigipusa e mai i vaomatua faʻafouina.


Taimi meli: Nov-03-2022